Pastera S'usava habitualment per pastar, normalment era de mesures més grans i diversa varietat de formes. Elaborada amb fusta d'alzina mallorquina. Acabada amb oli d'oliva ecològic.
Aumut També anomenat Almud, era un recipient usat antigament a Mallorca per mesurar volums, amb el qual es calculava es gra, sa farina, ... Prové de l'època musulmana i s'usava en diverses regions. No s'utilitzava encara es sistema mètric internacional, sa seva capacitat depenia de la zona on es feia servir, 1 aumut a Mallorca corresponia a 1,95 litres. Fet amb fusta d'alzina o noguera americana. Acabat amb cera d'abella, cera vegetal de carnauba i essència de trementina.
Sabonera Antigament no hi havia tants tipus de productes de neteja com avui, bàsicament s'usaven dos tipus de sabó, un a pastilla i un altre en pasta. Tampoc hi havia el bany com el coneixem avui, de manera que la sabonera estava situada al costat de la pica de rentat a la cuina. Fet amb fusta d'alzina mallorquina o noguera americana. Acabat amb cera d'abella i essència de trementina natural.
Fruitera Elaborat en fusta d'ametller o alzina mallorquina. Acabat amb cera d'abella, cera vegetal de carnauba i essència de trementina o únicament oli d'oliva ecològic.
Portatasons Molt útil per servir ses begudes, caben perfectament tasons d'aigua i de tub, botellins i llaunes de refresc. Fet amb fusta d'alzina mallorquina o pi nord. Acabat amb cera d'abella, cera vegetal de carnauba i essència de trementina.
|
|
|
|